LIMITED TIME 50% OFF | FREE WORLDWIDE SHIPPING

Verzend- en retourbeleid

VERZENDING OVEREENKOMST

De verzendafdeling kan niet naar postbussen verzenden. De koper is verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste adres. Zorg ervoor dat uw adres correct is voordat u uw bestelling afrondt. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor goederen die op het verkeerde adres zijn afgeleverd.


De koper is verantwoordelijk voor het betalen van eventuele toepasselijke belastingen of heffingen. We berekenen of innen geen belastingen of heffingen van u. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om het land en de lokale regelgeving en het beleid van het ontvangende land te controleren en zich hieraan te houden. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om er zeker van te zijn dat de douane de verzending van onze producten naar uw land toestaat en wat de invoerrechten of tarieven kunnen zijn bij levering. We zullen de verzending van het pakket niet terugbetalen als u het pakket weigert of als het door de douane wordt geweigerd vanwege regelgeving en belastingen of heffingen. Als het pakket om welke reden dan ook door de douane in beslag wordt genomen en het pakket niet aan ons wordt geretourneerd, kunnen we geen restitutie verlenen.


Terugbetalingen (indien van toepassing)


Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.


Als je bent goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op je oorspronkelijke betaalmethode toegepast, minus €10 herbevoorrading kosten.


Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)


Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.


Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij of bank, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.


Als u dit heeft gedaan en u uw terugbetaling nog steeds niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via de klantenservice.


Retouren


Zorg ervoor dat u eerst contact opneemt met onze klantenservice om uw benodigde RMA-nummer en retouradres te ontvangen. Zonder RMA-nummer kunnen we uw geretourneerde artikel niet in behandeling nemen.


Alleen artikelen die ongebruikt, ongeopend en onbeschadigd zijn, kunnen binnen 14 dagen na levering naar ons worden teruggestuurd.


U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u uw geld terugkrijgt, wordt er €10 aan herbevoorrading kosten ingehouden voor het verwerken en inspecteren van de artikelen die je naar ons hebt teruggestuurd.


Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product bij je is, variëren.


Als u een artikel (of artikelen) naar ons terugstuurt, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten, aangezien we niet kunnen garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

TERUGSTUURBELEID

We bieden een retourbeleid van 14 dagen. Neem contact met ons op voor retour verzoeken.


Als er 14 dagen zijn verstreken sinds u uw aankoop hebt ontvangen, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.


Extra niet-retourneerbare artikelen:


- Cadeaubonnen


- Downloadbare software producten


- Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsartikelen


- Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.


- Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd


- Verkoopartikelen (indien van toepassing)