LIMITED TIME 50% OFF | FREE WORLDWIDE SHIPPING

VERHAAL

Wij zijn trots op onze materialen van hoge kwaliteit. Wij bieden hoogwaardige, vertrouwde, en goed beoordeelde rollers die gemaakt zijn van 100% veilige titanium micronaalden met hoogstaande medische kwaliteit.

Ongeëvenaarde klantenervaring

Reeds duizenden mensen wereldwijd zijn verliefd op Ypsohealth™.We weten dat u ook verliefd zult worden op onze producten.

Thuis laserontharing

IPL staat voor Intense Pulsed Light (Intens Gepulseerd Licht) en vermindert permanent de haartjes door de haarcyclus te verstoren en hergroei te voorkomen. De resultaten zijn effectief, snel, en langdurig, vrijwel pijnloos, en klinisch veilig. 

Zeg vaarwel tegen tekenen van veroudering

Word fit op een leuke manier

Indien goed gebruikt, zijn deze Twistboards een van de beste soorten apparatuur om je buikgroepen te trainen. Je kunt je balans verbeteren, een sterkere middensectie opbouwen, alsook calorieën verbranden door middel van een aantal low-impact twistboard-activiteiten.

Onmiddellijke en lange termijn resultaten

Drastische Verbetering Uw Huid

Onze rollers zijn succesvol geweest in het aanzienlijk verbeteren van de verschijning van acne littekens, fijne lijntjes, rimpels, striae, en pigmentatieproblemen.