LIMITED TIME 50% OFF | FREE WORLDWIDE SHIPPING

VERHAAL

Wij zijn trots op onze materialen van hoge kwaliteit. Wij bieden hoogwaardige, vertrouwde, en goed beoordeelde rollers die gemaakt zijn van 100% veilige titanium micronaalden met hoogstaande medische kwaliteit.

Hoogwaardige technologie

Onze rollers zijn succesvol geweest in het aanzienlijk verbeteren van de verschijning van acne littekens, fijne lijntjes, rimpels, striae, en pigmentatieproblemen. 

Is dit product zeer efficiënt of niet?

Ja! Van Microneedling, ook bekend als dermarolling, is bewezen dat het de huid drastisch verbetert door deze steviger, gladder, en soepeler te maken. Doordat honderden minuscule naaldjes microscopisch kleine gaatjes maken tijdens het rollen, reageert je huid door het genezingsproces op gang te brengen en meer collageen en elastine te produceren. Op die manier ontstaat er een nieuwere, frissere, én mooiere huid! 

Zeg vaarwel tegen tekenen van veroudering

Wat kan Derma Rolling behandelen?

- Fijne lijntjes en rimpels verminderen, verslapping tegengaan

 - Acne littekens verwijderen

-  Striae en cellulitis verwijderen        

-  Verhoogt de absorptie van huidverzorgingsproducten

-  Onmiddellijke en lange termijn resultaten

Drastische verbetering uw huid

Zeg vaarwel tegen tekenen van veroudering

Er zijn veel dermarollers op de markt. Net daarom raden we aan om verstandig uw roller te kiezen. Ypsohealth ™ wordt beschouwd als een van de top at-home dermarollers voor uw huid en is zeer succesvol in het aanzienlijk verbeteren van het uiterlijk van de huid. Verder kan het ook worden gebruikt voor een verscheidenheid van huidproblemen.